Laboratorier


Etiketter med streckkod

Streckkodsetiketter ger dig möjlighet att få mycket information på en etikett. Beroende på etikettformatet kan vi få plats med en streckkod, som kan innehålla löpnummer, bokstäver och t.ex. årtal. Det finns flera olika streckkodstyper att välja mellan och vi kan göra ett test för att se vilken etikett som passar bäst.


Vid behov av ännu mer information på etiketten, kan vi också trycka i en 2-dimensionell kod. Etiketter med QR-koden är en av dessa:

 Etiketter med streckkod


Vill man ha flera streckkodsetiketter med samma nummer och en blandning av streckkoder och visuella nummer, kan vi tillverka dessa i set med en perforering mellan varje set, för att lätt kunna riva av hela setet. Vi hjälper till att ta fram rätt typ av set och med rätt antal etiketter. 

Vi kan också lägga på en färgrand eller signalfärg på en del av setet och det går då att skilja etiketterna ifrån varandra eller skilja på de olika seten. Barcodeprint tillverkar alla typer av etiketter till skrivare.


Laboratorieetiketter

Laboratorieetiketter är en av de produktgrupper som vi har specialiserat oss på. Här ställs mycket höga krav på material, tryckmetod och design. En etikett kan exempelvis behöva klara djupfrysning, hög värme, vatten och upptining, eller ha extremt hög permanent vidhäftning.

Vi gör även polyesterlaminerade etiketter samt etiketter med en mängd olika märk- och signalfärger. Vi har stor erfarenhet i att ta fram etiketter för bl.a. mikrobiologiska, cytologiska, patologiska och kemiska laboratorier.

Med vår kunskap kan vi göra originalutformning och upplägg av kontrollsiffror och koder, vilket gör avläsningen mycket säker.

Framtagandet av laboratorieetiketter sker alltid i samråd med kunden. Vi tar oss tid att sitta ner och diskutera produkten. Dessutom gör vi provtryck, så att kunden kan testa etiketten.

Nummeretiketter

Se olika förslag:

Nummeretiketter